16 oktober 2006 Joris

Het is maandag 16 oktober. Leraar in opleiding Joris heeft herfstvakantie en keek eens naar zijn website. ‘Testtesttesttes’ zei zijn bericht, dat reeds enkele maanden geleden gepost was. De wordpress-theme weigerde dienst in Internet Explorer, en ik vond van mezelf dat ik de ochtend wel weer nuttig genoeg besteed had. Ha! Tijd om die website weer eens aan te pakken! Zo gezegd, zo gediggiedaan! Hoop dat ik deze keer wat verder kom dan het zoveelste eerste bericht…

Comments (313)

  1. Joris

    Even kijken hoe het eruit ziet als ik een reactie achterlaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin