Now

Op deze pagina kun je in de gaten houden wat mij momenteel bezig houdt.  Geïnspireerd op het Now-project van Derek Sivers.

Update: 24 mei 2024, vanuit mijn podcastschuur in Nijmegen-Oost

Werk

Eind april ben ik na 11 jaar gestopt bij mijn werkgever. Ik heb besloten niet direct weer in loondienst te gaan maar in plaats daarvan heel bewust een Tussentijd in te lassen. Om dingen te laten gebeuren die anders niet gebeuren. De komende tijd ga ik als zelfstandig communicatieprofessional al met wat toffe klussen aan de slag. Ik help een maatschappelijke organisatie met haar positionering. Geef drie keer de training ‘Je sh#t op orde’ over persoonlijke productiviteit. En ik help mijn opvolger bij mijn oud-werkgever aan een warme start. Komende maanden wil ik ervaren hoe het is om zelfstandig communicatieprofessional te zijn, om na de zomer te kunnen beslissen wat de volgende stap in mijn werkende leven gaat zijn.

Privé

Nu ik niet meer in loondienst werk, ziet ook mijn ritme er anders uit. Ik moet leren om nog bewuster met mijn agenda om te gaan en ervoor zorgen dat dat waar ik mee bezig ben 100% van mijn aandacht krijgt. Dat betekent werken met week- en dagdoelen en je daaraan houden.

Gezondheid

Een jaar geleden heb ik in de zomer bedacht om minimaal drie keer per week te gaan sporten. En dat heb ik nog volgehouden ook! Ik voetbal twee keer in de week, probeer nog twee keer hard te lopen, speel soms padel, zit soms op een MTB of gravelbike en sluit de week af met een uurtje yoga. Het gevolg: ik ben topfit, niet meer geblesseerd en heb energie te over. Begin juni doe ik mee aan mijn eerste halve marathon ooit, in Diepenheim. #zinin

Lezen, luisteren, kijken

 

 

CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin