Ik ben Joris van Meel, dagvoorzitter, interviewer, communicatieman, presentator, podcasthost, trainer in Getting Things Done, vader, man, vriend, keeper en nog veel meer.

‘Ze’ zeggen wel eens dat het belangrijk is dat je focus aanbrengt in je werk. Dat je één ding kiest en daarvoor gaat. Ik heb het lang geprobeerd, maar het is niet wie ik ben. Ik ben geen specialist; ik ben een generalist. En juist met al mijn verschillende kwaliteiten help ik bedrijven en organisaties verder.

Mijn kracht? Ik breng energie, stel me onafhankelijk op en stel de vragen die gesteld moeten worden. Ik maak abstracte thema’s concreet en complexe onderwerpen toegankelijk. Het doel: een boodschap die binnenkomt én beklijft. Die boodschap kan op allerlei manieren naar voren komen. Op het podium tijdens een event, via een online webinar, in een training, een podcast, een interview. Elk vraagstuk heeft zijn eigen antwoord.

Met aandacht voor de ander

Het verbindende element in alles wat ik doe is ‘aandacht’.

Ooit stond ik op een podium tijdens Heel Brabants Spreekt en de eenzaamheid trof me; ik voelde me alleen. Het gaf me het inzicht dat ik alleen iets ben door de ander. Het betekende het begin van mijn podcast 024/7, waarin ik Nijmeegse makers en doeners interview. En het begin ook van mijn loopbaan als dagvoorzitter. Ik heb aandacht voor de ander en word er blij van als ik anderen kan laten shinen.

Met volle aandacht

Je kunt geen grote dingen doen zolang je afgeleid wordt door futiliteiten. Maar we leven in een wereld vol afleiding. Zaak om daarmee om te leren gaan dus. Hoe je dat doet? Door van al die informatie die op je afkomt direct te bepalen wat jij daarmee moet. Door die onder te brengen in jouw eigen systeem. En op vaste momenten reviews te doen en je systeem bij te werken. Het gevolg: een (zo goed als) stressvrij en heerlijk productief bestaan. Zo mooi om met mijn trainingen mensen weer perspectief te kunnen geven.

De hemel in

Ik zou hier verder natuurlijk kunnen schrijven dat ik meer dan 15 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven heb, me op een natuurlijke wijze tot verschillende soorten mensen weet te verhouden, dat ik een goede pen heb, een goed luisterend interviewer ben, dat ik alles wat er gebeurt met elkaar weet te verbinden, houd van klare en concrete taal, een denker ben die graag dingen doet en dat ik misschien wel de meest enthousiaste dagvoorzitter van Nijmegen (en verre omstreken!) ben. En nog tal van clichés waarmee ik mezelf de hemel in prijs. Maar dat doe ik niet.

Liever spreek ik een keer met je af om kennis met elkaar te maken en te zien hoe ik jou verder kan helpen. Laten we er samen iets van maken. 

CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin