26 oktober 2006 Joris

Na de stemwijzers die ik al eerder op mijn tocht over het internet tegenkwam, kwam ik vandaag het KiesKompas van Trouw tegen. ‘Niet weer één!!!’, schreeuwde ik uit, om vervolgens toch maar weer eens alle vragen langs te gaan. Natuurlijk is ook het KiesKompas lekker kort door de bocht, maar daar is men zich bij Trouw ook van bewust. Ze laten je namelijk niet bij één partij uitkomen, maar laten je zien waar je staat in het politieke landschap… Voor de rest moet je dus zelf nadenken, en da’s mooi!

kieskompas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin