18 januari 2009 Joris

Half november schreef ik al dat ik van plan was mee te doen aan het project YoungMe – NowMe (opdracht: maak een foto van jaaaaaaren geleden opnieuw) en nu is het dan eindelijk zover. Gisteren namelijk verlaat Kerst gevierd met mijn familie en aansluitend wat mooie foto’s getrokken. Klik op onderstaande foto voor het resultaat.

YoungMe - NowMe

Comments (279)

  1. John Krol

    Heej Joris,
    Goed idee zeg om de goede oude tijden op deze manier te laten herleven. Jammer is wel dat de Van Meeltjes kerst pas in januari kunnen vieren.

    Drukke baasjes allemaal zeker.
    Gr. John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin