2 januari 2007 Joris

Op mijn grote, en eeuwigdurende, zoektocht naar goede muziek, kwam ik zojuist terecht op The Hype Machine. Op deze website kun je zoeken naar jouw favoriete artiest, waarna je een overzicht krijgt van MP3’tjes die op het wereldwijde web te vinden zijn. Mooie van dit alles is dat je deze nummertjes ook direct kunt beluisteren door middel van de ingebouwde player! HEERLIJK! Altijd goede muziek bij de hand dus (wanneer je de beschikking hebt over internet dan…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin