Online medewerkersbijeenkomst Bovemij

OnderOns

De online medewerkersbijeenkomst van Bovemij, waarin ik de Raad van Bestuur en directieleden twee keer per jaar interviewde.

In coronatijd ontstond de behoefte vanuit de Raad van Bestuur om contact met medewerkers te onderhouden. Daarvoor bedacht ik eerst het ‘Uur met de Raad van Bestuur’ en de ‘Digitale Zeepkist’, dat ik via Zoom organiseerde. Later zocht ik de samenwerking op met Studio Honig om twee keer per jaar een studio op te zetten en in een uur samen met de stakeholders uit de organisatie terug te blikken op het afgelopen half jaar en vooruit te blikken op het komende halfjaar. Het grote voordeel was dat alle collega’s in het hele lang tegelijkertijd mee konden kijken en vragen konden stellen. En dat collega’s die er niet live bij konden zijn achteraf nog terug konden kijken. Ook na corona bleef OnderOns (als tegenhander van Bove(n)mij) dan ook gewoon bestaan.

  • KLANT:

    Bovemij

  • DATUM:

    Vanaf 2020 tot heden

  • PROJECT:

    OnderOns

Leon Peters (Regisseur StudioHonig)

Joris weet als presentator met veel empathie, oprechte interesse en enthousiasme het beste uit je gasten en je programma te halen. Met frisse humor en energie staat hij garant voor een soepel en prettig verloop waarbij de aandacht nooit verslapt én, niet onbelangrijk, niet enkel de inhoud, maar ook de timing scherp wordt bewaakt!

CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin