5 september 2012 Joris

Love padlocks. Liebesschlosser. Liefdessloten. Overal ter wereld hangen verliefde stelletjes als symbool van hun liefde hangsloten met daarop hun namen aan ijzeren hekken. De sleutel gooien ze weg; zolang het slotje hangt, zullen de geliefden bij elkaar blijven. Maar hoe moet het met de liefde in Nijmegen waar – volgens mij – geen liefdesslotenverzamelplaats is?

Lees de hele blog op Nijmegen-Direct.nl.

Liefdessloten in Köln

Comment (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin