Over de start van mijn eigen bedrijf

14 september 2023
Posted in Blog
14 september 2023 Joris

In mijn vorige blogje schreef ik dat ik tijdens mijn Vision Quest had geleerd dat ik het mezelf moest gunnen om nog meer te ‘spelen’. Ik speel wanneer ik andere mensen in staat kan stellen om hun verhaal goed te vertellen en kan laten shinen. Vooral als ik dat vanachter een microfoon of op een podium mag doen.

Gelukkig kan ik dat in mijn werk bij Bovemij al behoorlijk vaak doen. Ik krijg keiveel energie van die optredens. En ik krijg er ook nog eens heel erg positieve reacties op.

Al jaren loop ik met een vonkje in mijn buik rond dat mij aan wil geven dat ik daar eens wat meer mee zou moeten doen. Ook buiten Bovemij!

En ik zette ook wel stappen.

Zo…

Maar het vonkje echt op laten laaien, dat deed ik niet…

Sterker nog: ik gaf het vonkje water, zodat het elke keer weer wat doofde. Hoe? Door altijd wel een reden te vinden om toch vooral niet de volgende stap te zetten en er vol voor te gaan. Ik had het te druk. Ik had toch al een leuke baan? En: zou ik als zelfstandige wel klussen krijgen?

En toen las ik het boek ’The War of Art’ van Steven Pressfield, dat gaat over de weerstand die je voelt om op creatief gebied écht aan de slag te gaan. En in dat boek staat de fantastische zin:

‘Resistance is always lying and always full of shit’

‘JAAAA!’, schreeuwde ik uit: ‘Weg met de weerstand!’

Ik zorgde ervoor dat ik een dag minder bij Bovemij kon gaan werken en toogde begin juli naar de KVK om mijn eigen bedrijf op te richten: Fanmeel Communicatie.

Het is tijd om het vuur op te laten laaien. Tijd om te spelen. En vooral: tijd om anderen te laten shinen!

Dus: ben je op zoek naar een enthousiaste, ad remme, verbindende dagvoorzitter? Iemand die zowel de gasten als de zaal in de smiezen heeft? Die mensen op hun gemak stelt, maar ook de prangende vragen durft te stellen? En die door zijn good vibrations zorgt voor één groot shine-festijn? Denk dan eens aan mij! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin