10 april 2016 Joris

Afgelopen week kreeg ik Heleen van N1 op bezoek, die een mooi item maakte over onze Minibieb. Check deze.

Het staat in de achtertuin, ziet eruit als een brievenbus of kast en is gevuld met boeken. De minibieb. Op steeds meer plekken in Nijmegen staan deze mini-biebjes. Je kunt er gratis boeken lenen of ruilen. Het idee achter de minibieb is dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Op de Berg en Dalseweg 326A staat de minibieb Goed Leven en is daar een mooi voorbeeld van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin