20 mei 2014 Joris

 

Je koopt een oud keukenkastje via Marktplaats, schildert het wit, zet er een dakje op en twee palen naast, graaft twee gaten waar je de palen in dropt, zet wat boeken in het kastje en zie daar: je Minibieb Goed Leven is geboren. Het devies: pak een boek en/of laat een boek achter. Ter bevordering van het leesgenot en de sociale cohesie in de buurt!

Op zoek naar een goed boek? Bovenaan de Berg en Dalseweg staan er nog een stuk of 20 op je te wachten. Van Jan Wolkers tot Remco Campert. Van ‘Hoe bouw ik apps?’ tot ‘Lekkere taarten bakken’. Onze minibieb is van alle markten thuis.

Comments (325)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin