Mijn optreden bij Echt Gebeurd in Toomler…

5 maart 2018
Posted in Blog
5 maart 2018 Joris

Eind oktober mocht ik een verhaal vertellen bij de tofste podcast van Nederland: Echt Gebeurd. Het thema van de middag was ‘Rivalen’, wat mij direct deed denken aan het jaar dat ik op mijn 15e bij NAC speelde (of beter: ‘zat’). Voor de rest moet je lekker mijn verhaal beluisteren…

Comment (1)

  1. Ha die Joris!

    Toevallig kwam ik via Spotify op de ‘Echt Gebeurd’-podcast en zo ook bij die van jou Bokito-René. Ik moest er erg om lachen, heel erg leuk!

    Groetjes,

    Floor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin