30 september 2012 Joris

Mijn blogs over de liefdesslotjes die ik op de blog nijmegen-direct.nl schreef, blijken niet onopgemerkt te zijn gebleven. Zo besteedde professor Henk van Houtum er in zijn column in de Gelderlander aandacht aan. Als dat hek in het Valkhofpark binnenkort niet helemaal volhangt met liefdesslotjes weet ik het ook niet meer…

Liefdesslotjes in de Gelderlander

Zie ook:
Hier is de liefde in Nijmegen
Pleidooi voor een Nijmeegse liefdesslotenverzamelplaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin