21 mei 2012 Joris

Afgelopen zondagochtend, een uurtje of elf. In een schoolgebouw in Nijmegen komen zo’n 35 kinderen van 10-12 jaar samen. Zij gaan naar de Weekendschool: een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. Ik mag de eerstejaars vertellen over manieren waarop je het internet het best kunt gebruiken.

Lees de volledige blog op de site van Ravestein & Zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin