8 juli 2008 Joris

Zestien keer me plaatsvervangend geschaamd, drie keer mijn hand voor mijn mond gehouden, veertien keer een lachstuip gehad en twee keer mijn hoofd afgewend omdat ik het niet meer aan kon zien. Dat was de opbrengst van een avondje Lars and the real girl kijken…

Het plot is simpel. Eenzame Lars, briljant gespeeld door Ryan Gosling, bestelt op het internet een levensechte pop die hij aan zijn broer en schoonzus voorstelt als zijn vriendin. Zijn omgeving speelt mee, waarna de film pas echt begint. Alhoewel het onmogelijk is om helemaal in de theatrale conventie terecht te komen (een relatie tussen een man en een pop komt niet echt natuurlijk over), blijft de film boeiend tot het eind. Een absolute aanrader dus!

Lars and the real girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin