Hup NAEC! (blog voor forzanec.nl)

25 november 2014
Posted in Blog

Mijn hart was vroeger geel-zwart van kleur. Nee, schrik maar niet. Ik ben geboren en getogen in West-Brabant en was dus fan van NAC. Ik bracht mijn zaterdagavonden dus door aan de Beatrixstraat (en later aan de Rat Verleghstraat). Ik juichte er voor de strakke inspeelpass van Ruud Brood, de geniale steekpass van Ton Lokhoff en de buikschuivers van Pi-air van Hooijdonk. Ik huilde er om de blunders van John Karelse. En ik sprong er voor NAC. Jij sprong voor NAC. Wij sprongen allemaal voor NACNACNACNACNAC.

Lees de hele blog op forzanec.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin