13 juli 2011 Joris

Je twittert. Met een persoonlijk account, om te laten zien wie je bent, wat je kan en vindt. Of vanuit je bedrijfsaccount, om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat en (potentiële) klanten je bedrijf leren kennen. Hoe zorg je er nu voor dat jouw (informatieve) tweets boven al die andere 200 miljoen dagelijkse tweets uitsteken? Acht eigenschappen van de perfecte tweet.

Lees de rest van de blog ‘Hoe schrijf ik de perfecte tweet?‘ op de website van Ravestein & Zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin