Het mooiste van interviewen vind ik dat je je volledig in iemand wereld mag onderdompelen

9 juli 2024
Posted in Blog
9 juli 2024 Joris

Dat je in de hyperfocus-modus gaat en alles om je heen vergeet. Waaronder de tijd…

Het gebeurde me afgelopen week tijdens mijn podcast 024/7-interview met de Nijmeegse kunstenaar Andreas Hetfeld, bekend van zijn Gezicht van Nijmegen dat op stadseiland Veur-Lent staat.

Ik hanteer altijd als stelregel dat een interview voor mijn podcast zo kort mogelijk moet zijn. Meestal komt dat er op neer dat ze een uurtje duren; dan zijn we meestal wel rond. Maar nu dus niet. Ik rondde af en keek op mijn recorder. Tot mijn schrik zag ik dat we 1 uur en 50 minuten met elkaar gesproken hadden. Ik kon het niet geloven.

‘Bijna 2 uur!’, schreeuwde ik uit.
Andreas vroeg: ‘Is dat erg?’
Ik schudde driftig mijn hoofd. Zo kort mogelijk is soms 45 minuten en soms bijna 2 uur.

We dronken nog een bakkie, ik pakte mijn spullen in en we omhelsden elkaar. Man, wat een ochtend.

Andreas Hetfeld is misschien wel de meest begeesterde masker-kunstenaar van Nijmegen. In deze 67e aflevering van 024/7 praatte ik met Andreas over de roeping om kunstenaar te worden. Over het verrassende verhaal achter de verkoop van zijn eerste schilderij. En over hoe hij wist dat Het Gezicht van Nijmegen een groot succes zou worden.

0247.nl: https://www.0247.nl/episode/67-andreas-hetfeld-misschien-wel-de-meest-begeesterde-masker-kunstenaar-van-nijmegen/

Spotify: https://open.spotify.com/episode/6geXrSBMjcc0M4nMGCXP5h

Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/67-andreas-hetfeld-misschien-wel-de-meest/id1446490376?i=1000660880181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin