Focus op focus!

7 februari 2024
Posted in Blog
7 februari 2024 Joris

Ik organiseerde een focusmeeting. De opzet: we zetten onze telefoons en meldingen uit, vertelden elkaar wat we komend blok zouden gaan doen en toen werd het stil en gingen we aan de slag…

Na een minuut of 50 ging mijn zoemer af en vertelden we elkaar wat we bereikt hadden. We strekten de benen en startten vervolgens met de tweede ronde. Man, wat hebben wij in 2,5 uur bergen met werk verzet.

Die heerlijke stilte, nul afleiding, mensen naast je die in opperste concentratie aan het werk zijn en vooral: het feit dat je na afloop verantwoording af moet leggen over wat je nu voor elkaar gekregen hebt. Het werkt als een malle!

Ik keek de opzet af van www.focusmate.com, waar je precies hetzelfde doet, maar dan online en dan met iemand die je niet kent, vaak aan de andere kant van de wereld.

Echt te gek hoe zoiets simpels zo effectief kan zijn. Op naar nog veel meer focusmeetings!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin