23 april 2012 Joris

Soms lees je boeken die je het liefst iedereen zou willen aanraden. Ik had het vorig jaar met de bestseller ‘Iedereen CEO’ van Menno Lanting. Dit jaar heb ik het met ‘De Conversation Company’ van Steven van Belleghem (twitter). De overeenkomst: in beide boeken staat de veranderende wereld centraal. Maar waar Lanting zich voornamelijk richt op leiderschap, gaat Van Belleghem dieper in op de relatie tussen producent/dienstverlener en betrokkenen. Hij geeft antwoord op de vraag hoe bedrijven kunnen inspelen op de veranderende wereld.

Lees de volledige blog op de site van Ravestein & Zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin