21 februari 2012 Joris

Tijdens mijn studententijd in de beginjaren ’00 kwam het fenomeen ‘webloggen’ op. Ik volgde oudgedienden alt0169, Merel Roze en Tonie op de voet en kreeg steeds meer drang om zelf ook te gaan bloggen. Maar ik bleef mijn eerste blogpost uitstellen. Waarom? Simpel. Omdat ik het eng vond om mezelf bloot te stellen. Wat had ik nu te vertellen? En wat als mensen mijn stukjes niet leuk zouden vinden en dat op mijn blog zouden laten weten?

Lees de volledige blog op de site van Ravestein & Zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin