1 november 2006 Joris

Sodeju! Het hebben van een auto is duur! Na de aanschaf, verzekering, Route Mobiel en belasting kwam daar na een maandje ook de eerste bekeuring bij… Ik reed (voor het eerst in mijn leven!) zonder gordel en had direct 75 euro boete aan mijn kont hangen. Gisteren probeerde daarnaast een dier op de snelweg een kopduel met mij aan te gaan (hij verloor…), en vandaag heb ik dan nu ook nog mijn tweede bekeuring binnen. Na de verplichte correctie bleek dat ik vier kilometer te hard reed. Kosten? 16 euro… Ach ja…

Bloed op de voorkap...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin