19 juni 2007 Joris

Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt! Nou, niet als het over Benny Sings gaat… Heb nu al een tijdje zijn nieuwe CD Benny… at home (koop die CD!)in de auto, en ik kan er geen genoeg van krijgen. Check zijn myspace voor een paar nummertjes van zijn album. Hieronder een paar lekkere oudjes. Genieten maar!


Benny Sings – Champagne People


Benny Sings – Style Beats Liberation Fronts live op Lowlands 2003


Benny Sings – Party Live in Club 3VOOR12 21-4-2004

[audio:http://brucewang.com/adoru/Benny_Sings-Twist_You_Around.mp3]
Benny Sings – Twist You Around

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin