21 juni 2007 Joris

Ik heb het hier al eerder over mevrouw Ane Brun mogen hebben. Gisteren heb ik haar in de Effenaar eindelijk in het echt mogen aanschouwen. Sodeju!

Ane

In het voorprogramma stond Nina Kinert, bekend van de video met Ane in de lift, die duidelijk maakte dat het niveau van de avond behoorlijk hoog zou liggen. Na een korte soundcheck, waarin mijn broertje ons op de hoogte hield van de penaltyserie van jong Nederland tegen Engeland, kwam Ane de buhne op. Ze werd vergezeld door het DMF String Quintet (vier jonge mannelijke violisten en een vrouwelijke cellist), een gitarist en opnieuw Nina Kinert en stal de show. Wat een ongelooflijke zuiverheid, wat een ontiegelijke plezier en wat een uitstraling! Als je snel bent, kun je vanavond nog naar Tivoli!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin