4 april 2011 Joris

Zondag 3 april – twee dagen na de 27e verjaardag van mijn Michelle – was het zover: mr a balladeer (in het normale leven ook bekend als Marinus de Goederen) kwam in onze spiksplinternieuwe huiskamer optreden. Een groepje geluksvogels had een uitnodiging in zijn elektronische gevonden en mocht getuige zijn van twee keer drie kwartier lekkere liedjes. Drie hoogtepunten op een rijtje.

Hoogtepunt 1: Marinus en het 32 koppen tellende koor zingen ’10 things to win you over’

Hoogtepunt 2: Marinus zingt ‘Where are you Bambi Woods’ en begeleidt zichzelf op een mini-draaiorgel

Hoogtepunt 3: Marinus zingt ‘Jolene’ (en wordt hier en daar even geholpen door Rob en de rest van de genodigden)

Poehee. Dat was me daar een mooie middag! Smaakt naar meermeermeerrrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin