15 november 2011 Joris

Hoe kun je sociale media inzetten tijdens een evenement? Dat is de vraag die ik op 7 november jongsleden mocht komen beantwoorden bij de Social Media Club Tilburg. Op basis van de ervaringen die ik de twee laatste edities van het evenement CompetentCity heb opgedaan, kon ik de 100 aanwezigen vertellen waar zij op moesten letten bij het inzetten van sociale media voor, tijdens en na evenementen. In deze blog een overzicht van de geleerde lessen.

Lees de volledige blog op de site van Ravestein & Zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin