2 januari 2011 Joris

Begin januari. De vaste tijd om terug en vooral vooruit te kijken. Wat deed ik afgelopen jaar goed en wil ik blijven doen? En wat deed ik minder goed, maar zou ik toch best eens wat meer moeten doen? Vier doelen voor mijn 2011.

2011 wordt het jaar waarin ik… ons huis en onze tuin ga perfectioneren.
Afgelopen jaar hebben we een oud huis gekocht dat we in recordtijd hebben opgeknapt. Nu is het zo goed als af. Zo goed als, inderdaad. De wc, keuken, gang, badkamer en twee slaapkamers hebben namelijk nog wel wat aandacht nodig. Zo hebben we boven in twee kamers nog geen licht, is de trap zo kaal als Collina en zit er nog nergens een tegel op de muur. En aan onze tuin – die vol met grind ligt – hebben we nog helemaal niets gedaan. Tijd voor een goed voornemen dus: volgend jaar moet alles ‘af’ zijn.

2011 wordt het jaar waarin ik… ver (en lang!) op reis ga!
Om je hoofd echt leeg te kunnen maken, moet je eens per jaar echt ver op vakantie. Ik tenminste wel. Afgelopen jaar kwam het er niet van, dus komend jaar MOETEN we. De eerste stappen om dit voornemen in te lossen zijn al gezet. Het lijkt er namelijk nu al op dat we – over een maand of 11 – naar Argentinië gaan.

2011 wordt het jaar waarin ik… een evenement ga organiseren!
Een evenement? Wat voor iets dan? Nou, een avond waarop veel verschillende mensen hun ‘kunstje’ doen. En waar dan? Geen idee. Voor wie? Weet ik nog niet. En waarom? Omdat ik er energie van krijg als ik mensen een leuke avond kan bieden. Daarom.

2011 wordt het jaar waarin ik… vaker ga bloggen!
Voor mezelf: om mijn gedachten te ordenen. Maar ook voor anderen: om mijn ideeën met de rest van de wereld te delen. Nee, ik ga niet in de Erwin Blomstyle elke dag bloggen. Maar ik ga wel mijn best doen.

Waarom ik dit allemaal opschrijf?
Zodat jij me aan mijn goede voornemens kunt herinneren. Alvast bedankt! Fijn 2011!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CONTACT

Benieuwd geworden? Of gewoon zin in een kopje koffie op thee? Neem dan contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel me

06 13 54 89 27

Volg me op Linkedin

Volg me op Linkedin

Linkedin